Klikkaa katsellaksesi kuvaa

Ryhmämajoitus 15+15 henkeä

Huonetunnus: A21 ja A22

Nämä kaksi yläkerran ryhmämajoitustilaamme taipuvat moneksi. Vuodepaikkoja on 15/huone eli yhteensä 30. Sängyt ovat ikikestäviä ja nostalgisia armeijan vuoteita. Oma keittiö varustuksineen mahdollistaa ruokailut myös omin eväin.

Ryhmämajoituksen keittiössä on iso jääkaappi, mikro, hella/uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin, sekä perusastiasto ja ruuanvalmistusastiat.

Reppumatkaajille mitä loistavin edullinen majoitusvaihtoehto. Linja-autopysäkki on aivan lähellä, joten saapuminen on helppoa. Edullinen yöpyminen omin eväin pitää matkabudjetin kurissa ja seudulla riittää mielenkiintoista nähtävää.

Tarvitseeko urheilujoukkueenne edullista majoitusta turneen ajaksi? Jääkiekkokaukalossa alkulämmittelyt tai loppuverryttelyt. Omassa keittiössä laitatte aamiaiset ja iltapalat sujuvasti ilman eri hintaa. Jälkipelit saunan lauteilla.

Järjestättekö sukutapaamista? Tässä majoitutte edullisesti ja ruokailette hyvin juhlasalissamme. Mukavaa ohjelmaa järjestyy toiveidenne mukaisesti. Yksityisyyttä haluavat voivat varata omia huoneistoja, mutta pysytte kuitenkin kaikki yhdessä, samassa rakennuksessa.

Tukikohdaksi luokkaretkiläisille; toinen huone tytöille ja toinen pojille. Ruokailut toivotusti ja ohjelmaa sopivasti: Kerimäen kirkko, Olavinlinna, Lusto ja huvitteluun perheen pienimmille Kesämaa.

Savonlinnan seudulla riittää nähtävää.

 

Galleria

Varaa itsellesi majoitus